Aanmelden

Sieperda Symposium

Aanmelden

Iedereen is welkom op het vierde Sieperda Symposium in Leeuwarden op zaterdag 12 oktober 2019! ‘De legacy van koning Redbad’ biedt een interessant dagvullend programma over de Friese geschiedenis en cultuur. Aanmelden kan tot 1 oktober 2019.

De voertaal is Nederlands, maar Fries praten mag altijd. Het volledige programma vindt u hier.

Registratie en kosten

Het Sieperda Symposium op zaterdag 12 oktober begint ‘s ochtends om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Na afloop van het symposium praten we graag met u na onder het genot van een hapje en een drankje.

Entreeprijs

Standaard entree: €15,-.
Entree met korting: €10,- voor leden/ donateurs / stipers van de Fryske Akademy en/of het Koninklijk Frysk Genootschap.
Bij de prijs inbegrepen zit koffie en thee gedurende de dag, een eenvoudige lunch en een borrel met hapjes na afloop. Eventuele dieetwensen kunt u doorgeven via het registratieformulier.

Registratie:

U kunt u vanaf nu registreren!


NAAR HET REGISTRATIEFORMULIER >>>


Na het invullen van uw gegevens op het registratieformulier, wordt u direct doorgestuurd naar de beveiligde bankomgeving van de Fryske Akademy (Cooperatieve Rabobank U.A. [NL]) . Daar kunt u direct de betaling van het verschuldigde bedrag uitvoeren.

Als de betaling niet lukt, of als internetbankieren voor u geen optie is, neemt u dan contact op met de organisatie van het symposium op info@sieperda-symposium.nl.

Persoonsgegevens

De organisatie van het Sieperda Symposium valt onder de verantwoordelijkheid van de Fryske Akademy en gaat uiteraard zorgvuldig met uw gegevens om. De organisatie verwerkt uw persoonsgegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de daaruit voortvloeiende privacyregels, zoals die ook gelden voor de Fryske Akademy. Meer hierover kunt u lezen in de Fryske Akademy Privacyverklaring.